فروش بره موم سبز و یشمی-خرید بره موم عمده
30 بار بازدید -
4 سال پیش
-
با سلام
کیفیت بره موم
با سلام
کیفیت بره موم به چه عواملی دارد؟
بره موم از توليدات جانبي مهم كلني هاي زنبورعسل مي باشد كه از صمغ گياهان مختلف توسط زنبورعسل جمع آوري مي شود. مهمترين عامل كيفي در بره موم نوع صمغ گياهان مي باشد. كاشت گياهان سوزني برگ (كاج و سرو) در كشور ما به صورت دست كاشت يا طبيعي عموميت داشته و گياهان پهن برگ در دنيا گسترش فراواني دارند. لذا اين تحقيق به منظور مقايسه اثرات دو نوع گياه سوزني برگ و پهن برگ روي كميت و كيفيت بره موم انجام گرفت. بدين منظور دو منطقه شامل گياهان پهن برگ و سوزني برگ به ترتيب در مناطق خجير و تلو در نزديكي تهران انتخاب شدند. براي جمع آوري بره موم از كلني زنبور عسل از روش فيبر استفاده شد. در هر منطقه تعداد 10 كلني زنبورعسل به مدت 2.5 ماه در پاييز 82 و 4 ماه در بهار 83 مستقر شد. بره موم هر دو هفته يكبار از كلني ها جمع آوري و توزين شدند. فعاليت ضد باكتريايي بره موم هاي جمع آوري شده بر عليه باكتري Staphylococus aureus 209 مورد مطالعه قرار گرفت. بيشترين مقدار ميانگين بره موم در خجير و تلو به ترتيب 13.8 و 12.3 گرم در هر كلني در طي دو هفته بود. مقدار بره موم توليد شده در خجير بطور معني داري بيش از تلو بود (p
4 سال پیش
در تاریخ 1399/09/05 منتشر شده
است.
30
بـار بازدید شده