دستور درست كردن ژله سه بعدی (گل) 2

5.9 هزار بار بازدید - 9 سال پیش - ژله یا لرزانک، آب میوه
ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد می شود.در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت می شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود ، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران تهیه میشود. www.hardwelder.com telegram.me/hardwelder.com
9 سال پیش در تاریخ 1394/08/17 منتشر شده است.
5,994 بـار بازدید شده
... بیشتر