آیا عسل طبیعی شکرک میزند یا رُس میبندد ؟

کماهور
کماهور
315 بار بازدید - 3 سال پیش - آیا عسل طبیعی رسوب میکنه
آیا عسل طبیعی رسوب میکنه ؟ لطفا کپشن رو با دقت مطالعه بفرمایید درود بر همراهان گرامی ️ تمامی عسلهای کاملا طبیعی دیر یا زود رُس میبندند یا به گویش اشتباه شکرک میزنند عسل طبیعی یک ماده قندی فوق اشباه شده هست که در یک حالت کاملاً شکننده به صورت مایع میباشد که با فراهم شدن شرایط ، شروع به رسوب کردن میکند زمان رُس بستن عسل طبیعی ارتباط مستقیمی با صحرای مورد استفاده زنبور و نحوه انبارداری دارد عسل حاصل شده از شهد غالب برخی گیاهان همچون کُنار ، گارچی ، اقاقیا ، هزارخار ، فرفیون ، آویشن ، کلپوره و برخی گیاهان دیگر دیررُس میباشد و گاها بعد از گذشت دو تا سه سال در انبار شروع به رُس بستن میکنند عسل طبیعی حاصل شده از شهد غالب برخی گیاهان همچون گون ، کنجد ، شکرتیغال و زول بعد از گذشت چهار تا هشت ماه شروع به رس بستن میکند عسل طبیعی حاصل شده از شهد غالب برخی گیاهان همچون گرانتیا ، پیچک عشقه ، پنبه ، کهور و برخی گیاهان دیگر بعد از گذشت یک ماه شروع به رس بستن میکند هرچه درصد گلوکز در عسل طبیعی بیشتر باشد و درصد ساکارز و فروکتوز کمتر باشد آن عسل معمولا زودتر رسوب میکند اگر عسل طبیعی رُس زده را در دمای بالای شصت درجه به صورت غیر مستقیم حرارت بدهیم به حالت مایع درمیاید و رس بستن ان ماهها به تعویق می افتد ، اما این عملیات درصدی از آنزیمها و خواص عسل طبیعی را ازبین خواهد برد سعی کنید عسل را به صورت رُس بسته مصرف کنید #فرهنگسازی رُس بستن عسل طبیعی نشانه مرغوبیت ان عسل میباشد ، البته عسل تقلبی و شکری هم شکرک میزند ، در کل هر ماده اشباع شده از مواد قندی ( شیره خرما ، رب انار ، شیره انگور و . . . ) با گذشت زمان رسوب میکند تمامی محصولات طبیعی زنبور عسل نسبت به صحرا ، مدیریت و نحوه برداشت ، رنگ ، طعم ، بو ، خواص و ویژگیهای متفاوتی دارند خردمند باشید #عسل_طبیعی #رس_بستن_عسل #رس_زدن_عسل #کماهور #عسل_طبیعی #رس_بستن_عسل_طبیعی #شکرک_زدن_عسل #باورهای_اشتباه www.komahoor.ir
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/25 منتشر شده است.
315 بـار بازدید شده
... بیشتر