کتاب طعم شناسی به زبان آدمیزاد ؛ اثر رضا پورمحمودیان
787 بار بازدید -
4 سال پیش
-
کتاب طعم شناسی به زبان
کتاب طعم شناسی به زبان آدمیزاد به بررسی آنچه که از آن به عنوان خلأ طعمی یاد می شود، می پردازد. همان حلقه ی گمشده ای که تاکنون لذتِ طعمی را از مخاطب دریغ کرده است. لذتِ طعمی همان بخش ناپیدای خوردن یا نوشیدن است که شاید فقط در لقمه یا جرعه ی ابتدایی آن را تجربه کنیم و در ادامه، خوردن یا نوشیدن، صرفاً از سرِ عادت و بدونِ آگاهی بوده است.
نویسنده ی این کتاب سعی دارد تا با قلمی روان و صمیمی به ارائه ی تعریفی شفاف و ساده از طعم ها و تفاوت آن ها با مزه ها بپردازد. این کتاب بسیار روان و قابل فهم نگارش شده که این موضوع چیزی از ارزشِ علمی و محتوای تخصصیِ آن کم نکرده است که این امر ریشه در سال ها تجربه و پژوهشِ نویسنده در حوزه طعم شناسی دارد.
دغدغه ی نویسنده ی این کتاب بالا بردن دانش و آگاهی جامعه در حوزه ی طعم و مزه است. او معتقد است، نبودِ منابع استاندارد در این حوزه باعثِ آشفتگیِ علمیِ این رشته و در نهایت سردرگمی دانشجویانِ آن شده است.
پس از مطالعه ی این کتاب، خوشمزه تر میل خواهید کرد!
https://pourmahmoudian.ir
4 سال پیش
در تاریخ 1399/09/15 منتشر شده
است.
787
بـار بازدید شده