طرز تهیه خورشت کرفس
2.2 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
خورشت کرفس Celery stew
برای
خورشت کرفس Celery stew
برای ۴ نفر
گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
کرفس: ۱ بته کامل (متوسط)
نعنا: نصف برگهای کرفس
جعفری: نصف برگهای کرفس
پیاز: ۲ عدد
روغن: ۸ الی ۱۰ قاشق
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشقچایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
آبغوره: ۳ قاشق عذاخوری
4 سال پیش
در تاریخ 1399/01/06 منتشر شده
است.
2,264
بـار بازدید شده