طرز تهیه خورشت کرفس

پیکاچو
پیکاچو
2.2 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - خورشت کرفس Celery stew برای
خورشت کرفس Celery stew برای ۴ نفر گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم کرفس: ۱ بته کامل (متوسط) نعنا: نصف برگ‌های کرفس جعفری: نصف برگ‌های کرفس پیاز: ۲ عدد روغن: ۸ الی ۱۰ قاشق پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری زردچوبه: نصف قاشق‌چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۲ قاشق چایخوری آبغوره: ۳ قاشق عذاخوری
4 سال پیش در تاریخ 1399/01/06 منتشر شده است.
2,264 بـار بازدید شده
... بیشتر