مارمالاد سیب

Faatima_food
Faatima_food
2 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - برای مارمالاد همه میوه ها
برای مارمالاد همه میوه ها از یک فرمول ثابت استفاده میشه فقط چون سیب سفته یه مرحله پخت اولیه هم داره: 1کیلو سیب 600تا 750گرم شکر یک سوم قاشق چایخوری جوهر لیمو یا دو قاشق غ ابلیمو یک قاشق سوپخوری ژلاتین برای میوه های ترش مثل البالو برای هر نیم کیلو میوه ۵۰۰ گرم شکر میخواد. و اما نکات _چون سیب خیلی شیرینه میتونید مقداری آبلیمو یا آب نارنج یا آب پرتقال بهش اضافه کنید تا مارمالاد خیلی شیرین نشه _ وقتی دارید مربا یا مارمالاد رو داخل شیشه میریزید دیواره رو نتراشید چون باعث شکرک زدنش میشه. _قبل از اینکه مربا یا مارمالاد به جوش بیاد باید شکر کاملا حل شده باشه تا بعدا شکرک نزنه. _میتونید داخل فریزر نگهداریش کنید با حفظ کیفیت و رنگ مثل روز اول تازه میمونه. _مارمالاد سیب خیلی رنگ نداره میتونید بهش رنگ خوراکی سبز یا قرمز یا زعفران اضافه کنید. _وقتی شیرینی مربایی رو مارمالا زدین در ظرف دربسته بذارید یک شب در یخچال بمونه ،مارمالاد رطوبتشو به شیرینی پس میده و شیرینی حسابی نرم و خوشمزه میشه ومارمالاد بینش سفت و ژله ای میشه. درست کنید که شیرینی های عیدو پست کردم نیاز داره
4 سال پیش در تاریخ 1399/12/20 منتشر شده است.
2,021 بـار بازدید شده
... بیشتر