مارمالاد سیب
2 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
برای مارمالاد همه میوه ها
برای مارمالاد همه میوه ها از یک فرمول ثابت استفاده میشه فقط چون سیب سفته یه مرحله پخت اولیه هم داره:
1کیلو سیب
600تا 750گرم شکر
یک سوم قاشق چایخوری جوهر لیمو یا دو قاشق غ ابلیمو
یک قاشق سوپخوری ژلاتین
برای میوه های ترش مثل البالو برای هر نیم کیلو میوه ۵۰۰ گرم شکر میخواد.
و اما نکات
_چون سیب خیلی شیرینه میتونید مقداری آبلیمو یا آب نارنج یا آب پرتقال بهش اضافه کنید تا مارمالاد خیلی شیرین نشه
_ وقتی دارید مربا یا مارمالاد رو داخل شیشه میریزید دیواره رو نتراشید چون باعث شکرک زدنش میشه.
_قبل از اینکه مربا یا مارمالاد به جوش بیاد باید شکر کاملا حل شده باشه تا بعدا شکرک نزنه.
_میتونید داخل فریزر نگهداریش کنید با حفظ کیفیت و رنگ مثل روز اول تازه میمونه.
_مارمالاد سیب خیلی رنگ نداره میتونید بهش رنگ خوراکی سبز یا قرمز یا زعفران اضافه کنید.
_وقتی شیرینی مربایی رو مارمالا زدین در ظرف دربسته بذارید یک شب در یخچال بمونه ،مارمالاد رطوبتشو به شیرینی پس میده و شیرینی حسابی نرم و خوشمزه میشه ومارمالاد بینش سفت و ژله ای میشه.
درست کنید که شیرینی های عیدو پست کردم نیاز داره
4 سال پیش
در تاریخ 1399/12/20 منتشر شده
است.
2,021
بـار بازدید شده