آموزش پخت لازانیا رولی

قر و قاطی
قر و قاطی
8.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به یک پیاز تفت داده اضافه و تفت بدین یک پیمانه فلفل دلمه رنگی خرد شده یک قاشق غذاخوری رب یک پیمانه قارچ خرد شده نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پولبیبر و آویشن از هر کدوم نصف قاشق چایخوری اضافه و حسابی تفت بدید برای سسِ بِشامِل پنجاه گرم کره چهار قاشق غذاخوری آرد اضافه و تفت بدین دو و نیم پیمانه شیر بریزید و هم بزنید وقتی غلیظ شد نمک ، فلفل سیاه ، آویشن و کمی جوز هندی بریزین و کامل یکدست کنین داخل تابه آب رو جوش بیارید، مقداری روغن و ۱ ق غ نمک ورقه های لازانیا رو بزارین و زمان بدین تا بجوشه بعد از آب خارج کنین چندتا لازانیا رو کف قالب کمربندی قرار بدید ، به این صورت برش بزنید و کمربند قالب رو ببندید روی بقیه لازانیا ها به ترتیب یک لایه سس بشامل, یک لایه مواد گوشتی یک لای پنیر پیتزا بریزین و با دقت رول کنین کف قالب رو هم ، یک لایه سس بشامل ، یک لایه مواد گوشتی و یک لایه پنیر پیتزا بریزین رول ها رو به اینصورت ، داخل قالب بچینین سس بشامل پنیر پیتزا و روشو به دلخواه تزیین کنین من از کالباس و فلفل دلمه ای رنگی استفاده کردم داخل فر با دمای ۱۸۰ بزارین بعد از ۴۰ دقیقه، یه لازانیا رولیِ خوشمزه ی لاکچری داریم که اگه یه بار مزه ش کنی، دیگه نمیتونی ازش دل بکنی نوش جان
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/05 منتشر شده است.
8,176 بـار بازدید شده
... بیشتر