آموزش پخت لازانیا رولی
8.1 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به یک پیاز تفت داده اضافه و تفت بدین
یک پیمانه فلفل دلمه رنگی خرد شده
یک قاشق غذاخوری رب
یک پیمانه قارچ خرد شده
نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پولبیبر و آویشن از هر کدوم نصف قاشق چایخوری اضافه و حسابی تفت بدید
برای سسِ بِشامِل
پنجاه گرم کره
چهار قاشق غذاخوری آرد اضافه و تفت بدین
دو و نیم پیمانه شیر بریزید و هم بزنید
وقتی غلیظ شد
نمک ، فلفل سیاه ، آویشن و کمی جوز هندی بریزین و کامل یکدست کنین
داخل تابه آب رو جوش بیارید،
مقداری روغن و ۱ ق غ نمک
ورقه های لازانیا رو بزارین و زمان بدین تا بجوشه
بعد از آب خارج کنین
چندتا لازانیا رو کف قالب کمربندی قرار بدید ،
به این صورت برش بزنید و کمربند قالب رو ببندید
روی بقیه لازانیا ها به ترتیب
یک لایه سس بشامل,
یک لایه مواد گوشتی
یک لای پنیر پیتزا بریزین
و با دقت رول کنین
کف قالب رو هم ،
یک لایه سس بشامل ،
یک لایه مواد گوشتی
و یک لایه پنیر پیتزا بریزین
رول ها رو به اینصورت ، داخل قالب بچینین
سس بشامل
پنیر پیتزا و روشو به دلخواه تزیین کنین
من از کالباس و فلفل دلمه ای رنگی استفاده کردم
داخل فر با دمای ۱۸۰ بزارین
بعد از ۴۰ دقیقه،
یه لازانیا رولیِ خوشمزه ی لاکچری داریم که اگه یه بار مزه ش کنی، دیگه نمیتونی ازش دل بکنی
نوش جان
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/05 منتشر شده
است.
8,176
بـار بازدید شده