طرز تهیه گوشت و لوبیا

کلاسـدونی
کلاسـدونی
4.4 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - گوشت لوبیا (گوشت لوبیاب) .
گوشت لوبیا (گوشت لوبیاب) . گوشت لوبیا یک غذای سنتی کاشانی است که در ایام محرم مخصوصا روزهای تاسوعا و عاشورا، به عنوان غذای نذری بسیار رایج است. این غذا مواد اولیه ساده ای دارد اما بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذا را در شهر کاشان با گوشت لوبیاب می شناسند. گوشت لوبیا به دو صورت مختلف سرو می شود. معمولا آب گوشت این غذا و گوشت کوبیده آن با نان سنگک تازه و ترشی سرو می شود، یا به عنوان خورش همراه پلو شوید میل می شود. که هر دو مدل آن بسیار خوشمزه است و پیشنهاد می کنم هر دو مدل آن را امتحان کنید. . موادی که نیاز داریم: گوشت گوسفندی که من گردن استفاده کردم ۵۰۰ گرم (قلم و ماهیچه هم‌میتونید بریزین) پیاز ۲ عدد متوسط نمک و زرد چوبه هرکدام ۱ ق.چ لوبیا سفید به ازای هر نفر نصف لیوان دنبه گوسفندی ۵۰ گرم دارچین م.ل . برنج ۳ پیمانه نمک ۳ ق.چ برای آب برنج قبل از آبکش شوید تازه ۱۰۰ گرم زعفران دم‌کرده م.ل سیب زمینی برای ته دیگ . نکات لازم : اول گوشت و پیاز و روی حرارت با آب قرار بدین تا گوشت سفید بشه و کف روش و بردارین . و بعدش لوبیا و ادویه هارو اضافه کنید . اخرای پخت هم لوبیا و دنبه و پیاز و حتما بکوبید و به آبگوشتمون اضافه کنید . ‌ از چوب دارچینم‌ می تونید اخرای پخت استفاده کنید . . #نذری #محرم #غذای_محلی #کاشان #غذای_ایرانی #آشپزی #ناهار #شام #گوشت_لوبیا #غذای_سنتی #گوشت_لوبیا_مسترفود #آشپزی #آشپزی_ایرانی #اشپزی #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #آشپزی_ملل #آشپزی_در_طبیعت #هنر_آشپزی #اشپزی_ایرانی #اشپزی_خونگی #اشپزی_اسان #آشپزی_سالم #آشپزی_باعشق #آشپزی_باهم #آشپزی_سنتی #آشپزی_سریع تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه. آدرس تولید کننده محتوا ، تو توضیحات هست. همچنین تو سایت کلاسدونی میتونین راه های ارتباطی باهاشون رو پیدا کنید و از مطالبشون بهره مند بشید. https://classdooni.ir
2 سال پیش در تاریخ 1402/01/13 منتشر شده است.
4,450 بـار بازدید شده
... بیشتر