Cake Roll رولت خامه ای
1.6 هزار بار بازدید -
5 سال پیش
-
طرز تهیه رولت خامه ای
طرز تهیه رولت خامه ای
مواد لازم:
آرد کیک تقریبا ۳ قاشق غذاخوری ۳۵ گرم
پودر نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
تخم مرغ ۵ عدد (۲ عدد کامل ۳ عدد زرده ۲ عدد سفیده)
شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای خامه وسط رولت:
خامه ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مایع ۱/۲ قاشق چایخوری
سینی ۳۰ در ۴۰ سانت
دمای فر ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتی گراد
5 سال پیش
در تاریخ 1398/06/24 منتشر شده
است.
1,663
بـار بازدید شده