طرز تهیه کافه لاته توسط دستگاه اسپرسوساز nakookala.com

nakookala
nakookala
39.3 هزار بار بازدید - 7 سال پیش - طرز تهیه کافه لاته طی
طرز تهیه کافه لاته طی سه مرحله تهیه کف شیر مناسب تهیه اسپرسو افزودن شیر به قهوه مرحله اول ، تهیه کف شیر مناسب مرحله دوم ، تهیه اسپرسو بلافاصله بعد از تهیه کف شیر اسپرسو را آماده کنید . تقریبا 7 تا 8 گرم پودر قهوه در هر شات اسپرسو مصرف می شود . nakookala.com telegram.me/nakookala
7 سال پیش در تاریخ 1397/01/28 منتشر شده است.
39,305 بـار بازدید شده
... بیشتر