طرز تهیه کافه لاته توسط دستگاه اسپرسوساز nakookala.com
39.3 هزار بار بازدید -
7 سال پیش
-
طرز تهیه کافه لاته طی
طرز تهیه کافه لاته طی سه مرحله
تهیه کف شیر مناسب تهیه اسپرسو افزودن شیر به قهوه
مرحله اول ، تهیه کف شیر مناسب
مرحله دوم ، تهیه اسپرسو
بلافاصله بعد از تهیه کف شیر اسپرسو را آماده کنید . تقریبا 7 تا 8 گرم پودر قهوه در هر شات اسپرسو مصرف می شود .
nakookala.com
telegram.me/nakookala
7 سال پیش
در تاریخ 1397/01/28 منتشر شده
است.
39,305
بـار بازدید شده