آموزش آشپزی - لبو (چغندر) پخته - Labu - Beetroot

abbas
abbas
4.1 هزار بار بازدید - 7 سال پیش - عرضه کننده انواع زرشک و
عرضه کننده انواع زرشک و زعفران با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت .تماس:09157202117 آموزش آشپزی ایرانی اموزش اشپزی با تصویر مرحله به مرحله آموزش آشپزی تصویری آشپ آشپزی برای مبتدی ها لبو همان چغندر پخته است. در زبان آشور و بابل چغندر را لپتو می خوانده اند و در آرامی لپتا و لیپتا می نامیده اند و بعید نیست که اصل لبوی فارسی همین باشد.[۱] مواد مغذی و ترکیبات موثر فولات، کلسیم، منگنز، پتاسیم، آهن، بتان
7 سال پیش در تاریخ 1396/03/14 منتشر شده است.
4,155 بـار بازدید شده
... بیشتر