کره بادام درختی

گل گیسو بیوتی
419 بار بازدید - 3 سال پیش - سلام بر دوستان قدیمی و
سلام بر دوستان قدیمی و جدید کانال. ممنون که همراهمون هستید. لطفا کانال را فالو کنید و با کلی دستور غذاهای ساده و فوری آشنا بشید امروز در مورد کره بادام درختی و طرز تهیه اش صحبت میکنم. البته در مورد خواصش میشه چندین صفحه مطلب نوشت اما به طور خلاصه مواردی رو عرض میکنم. بیشترین خاصیت کره بادام در واقع به میزان بالای چربی سالم و غیراشباع آن مربوط میشود بطوری که بیماران قلبی و حتی کسانی که چربی خون دارند میتوانند از آن استفاده کنند. کره بادام مقدار زیادی ویتامین ای دارد و اگر روزی یک ق سوپخوری از این کره مصرف کنید سی درصد نیاز بدنتان به این ویتامین در طول روز را تامین کرده اید. این کره در مقایسه کره بادام زمینی دارای مقادیر بیشتری فیبر، ویتامین و مواد معدنی میباشد. میتوانید در وعده صبحانه، این کره را با جو دو سر پرک مخلوط کرده یا با نان سبوس دار مصرف کنید تا نیاز روزانه شما به مواد معدنی و فیبر مورد نیاز برای گوارشتان تامین شود. ترجمه شده توسط @ zooodcook طرز تهیه: ۴۰۰ گرم بادام را با نصف ق چ نمک در آب فراوان به مدت ۸ ساعت خیس کنید. سپس آبکشی کنید و روی کاغذ روغنی داخل فر با حرارت کم قرار دهید تا ظاهر بادام ها کاملا خشک شود. با حرارت کم در تابه هم‌ میتوانید این کار را انجام دهید فقط قبل از تفت دادن، بادامها را روی پارچه بگذارید تا آب اضافی آنها جدا شود. سپس بادام ها رو را داخل میکسر بریزید و بنا بر قدرت میکسر بین دو تا ده دقیقه میکس کنید سپس برای جلوگیری از داغ شدن دستگاه کار را متوقف کرده و چند دقیقه بعد از سر بگیرید تا زمانیکه بادامها اصطلاحا روغن بیاندازند و به بافت تصویر برسید‌. لطفا لایک و کامنت فرلموش نکنید
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/20 منتشر شده است.
419 بـار بازدید شده
... بیشتر