فراوری گوشت طیور بی خس کردن،شستشو و تمیز کردن،قطعه بندی لاشه،بی خس کردن لاشه
0 بار بازدید -
10 ماه پیش
-
بنام خدا
صنایع غذایی
تولید
بنام خدا
صنایع غذایی
تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور(گوشتی)
پودمان دوم:
فراوری گوشت طیور
بررسی گوشت از نظر ویژگیهای ظاهری بی خس کردن،شستشو و تمیز کردن،قطعه بندی لاشه،بی خس کردن لاشه
مدرس :شریتا سلیمی
هنرجو:حنانه رعدی
10 ماه پیش
در تاریخ 1402/09/03 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده