فراوری گوشت طیور بی خس کردن،شستشو و تمیز کردن،قطعه بندی لاشه،بی خس کردن لاشه

حذف شد
0 بار بازدید - 10 ماه پیش - بنام خدا صنایع غذایی تولید
بنام خدا صنایع غذایی تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور(گوشتی) پودمان دوم: فراوری گوشت طیور بررسی گوشت از نظر ویژگیهای ظاهری بی خس کردن،شستشو و تمیز کردن،قطعه بندی لاشه،بی خس کردن لاشه مدرس :شریتا سلیمی هنرجو:حنانه رعدی
10 ماه پیش در تاریخ 1402/09/03 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر