طرز تهیه شیرینی زنجبیل و عسل
0 بار بازدید -
2 سال پیش
-
تهیه شیرینی زنجبیل و عسل
تهیه شیرینی زنجبیل و عسل
کره ۱۰۰گرم
شکر قهوه ای نرم ۸۰گرم (۱/۳پیمانه)
شکر سفید ۶۷گرم (۱/۳پیمانه)
عسل ۸۰گرم (۱/۴پیمانه)
شیر ۲۰گرم (۲ق غ خ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل به میزان لازم
آرد ۳۱۲گرم (۲ و نیم پیمانه)
نمک ۱/۲ ق چ خ
زنجبیل بین ۱ و ۱/۴ تا ۱و ۳/۴ ق چ خ
2 سال پیش
در تاریخ 1402/01/04 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده