آموزش آشپزی: کتلت پوژارسکی روسی
107 بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم:
باگت پودر شده...
مواد لازم:
باگت پودر شده... 2 پیمانه
مرغ چرخ شده... 2 پیمانه
تخم مرغ... 2 عدد
روغن... به مقدار لازم
پاپریکا و پودر سیر... به مقدار لازم
نمک و فلفل... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد به جز باگت پودر شده را با هم ورز می دهیم. سپس آن را در گف دست به شکل گرد فرم داده و در باگت می غلتانیم. در آخر در روغن سرخ کرده و سرو می کنیم.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/12/20 منتشر شده
است.
107
بـار بازدید شده