خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
117 بار بازدید - 3 سال پیش - مواد اولیه: گوشت شترمرغ .................
مواد اولیه: گوشت شترمرغ ................. 1.3 پیمانه پیاز.......................... 1 عدد هویج ................. 1 عدد خلال پسته ............ 1 قاشق غذاخوری زردچوبه ............. به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی روژین ............ به میزان لازم آبغوره ............... ¼ پیمانه نمک و فلفل ............... به مقدار لازم روغن مایع ............... به مقدار لازم آب................. 1 پیمانه طرز تهیه: پیاز را به‌ صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. بعد از آنکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس زردچوبه را به همراه پیاز تفت دهید. بعد گوشت شترمرغ را به‌صورت خورشی خرد کرده، داخل قابلمه بریزید و همراه با پیاز و زردچوبه تفت دهید. حالا هویچ و رب را اضافه کرده و تفت داده؛ مقدار کمی آب بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود. بعدازآنکه از پخته شدن گوشت مطمئن شدید، کمی نمک به آن بزنید. آب ‌غوره را هم افزوده، بگذارید تا خورش جا بیفتد. بعد زیر حرارت را خاموش کنید. هنگام سرو، خلال پسته را هم اضافه کرده و سپس سرو کنید.
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/04 منتشر شده است.
117 بـار بازدید شده
... بیشتر