اموزش پای سیب

کوک‌علوی
کوک‌علوی
34.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - پای سیب مواد لازم کره
پای سیب مواد لازم کره به دمای محیط رسیده ۹۰گرم نشاسته ذرت ۱ ق چ بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری آرد ۱۵۰گرم تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۲ عدد درشت سیب زرد یا گلابی ۲ عدد(پوست گرفته شده+دارچین) پودر قند ۱۰۰گرم روغن مایع ۲۵ گرم وانیل ۱/۴ ق چ ابتدا کره و پودر قند را با همزن هم میزنیم تا سبک ورنگش روشن بشه سپس تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه کرده وبعد از اضافه کردن هر تحم مرغ یک دقیقه هم میزنیم و بعد وانیل و روغن مایع را اضافه کرده ودر حدی هم میزنیم که روغن جذب مواد شود آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را الک کرده و مواد را به ارد اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا با لیسک در حد باز شدن گلوله های ارد هم میزنیم قالب را چرب کرده یا داخلش کپسول میگذاریم ومواد رو داخل قیف میریزیم ویک لایه میریزیم سیب برش خورده که قطر ان تقریبا ۲-۳میلیمتر بیشتر نباشد وداخل دارچین میغلطانیم ودر وسط مواد میگذاریم ویک لایه دیگه از مواد میریزیم و با حرارت ۱۷۰ درجه ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قالب را درون فر میگذاریم بعدا ز خنک شدن پودر قند رویش بپاشید نکات: این دستور برای ۵تا قالب گالوانیزه کوچک مناسب است سیب را حتما داخل دارچین خوب غلت میدهیم ضخامت سیب ها از ۳ میلی متر بیشتر نشود تزئین با پودر قند یا پودر پسته یا دارچین است #اموزش_پای_سیب #اموزش_شیرینی #شیرینی #عصرانه #پای_سیب #شیرینی_خونگی #اموزش_رایگان #سفارش_شیرینی #شیرینی_خوشمزه
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/24 منتشر شده است.
34,801 بـار بازدید شده
... بیشتر