بابا غنوج | پیش غذای لبنانی

رسپیدون | آموزش آشپزی
رسپیدون | آموزش آشپزی
1.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - RecipedooonE8 سلام من هر چی
RecipedooonE8 سلام من هر چی از طعم قوی بابا غنوج یا همون بابا گانوش بگم کم گفتم بابا غنوج یک پیش غذای لبنانی هستش که دستور اصلیش از بادمجان و ارده و روغن زیتون تشکیل شده خیلی شبیه به حمص هستش تنها تفاونش اینه که به جای نخود از بادمجان کبابی استفاده می کنیم؛ بابا غنوج معمولا به صورت دیپ با نان‌های تُرد مثل پیتا و سبزیجات سرو میشه کل زمان آماده سازی️۳۵ دقیقه آماده سازی️۱۰ دقیقه پخت️۲۵ دقیقه (بادمجان) مواد مورد نیاز ۲ عدد بادمجان بزرگ ¼ لیوان سیر ¼لیوان ارده آب یک عدد لیمو ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز ¼ لیوان روغن زیتون با طعم سیر (که خودمون آماده می کنیم) نمک _ روغن زیتون رو به حبه سیر ها اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط رو به پایین قرار میدیم وحدود ۴۵ دقیقه اجازه میدیم بپزه. _دو بادمجون بزرگ رو در دستگاه گریل ۲۰۰ درجه قرار میدیم و هر ده دقیقه میچرخونیمش و در کل ۳۵ الی ۴۰ دقیقه طول میکشه؛ ️اگر دستگاه گریل ندارین میتونین رو حرارت گاز بادمجون هارو کباب کنین یا توی فر ۲۰۰ درجه بذارین و اجازه بدین ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزه. _بادمجون هارو از گریل در میاریم و اجازه میدیم ۵ الی ۱۰ دقیقه خنک بشه؛بادمجون هارو از وسط باز میکنیم و توی بادمجون هارو خالی میکنیم. _تو این مرحله سیر های ما آمادست و قهوه ای شده از روی حرارت برش میداریم و از صافی رد میکنیم تا روغنمون که طعم سیر گرفته ازش جدا بشه. بادمجون های خنک شده رو در غذاساز میریزیم و روی سرعت زیاد روشنش میکنیم؛ وقتی که بادمجون ها یکدست شدن سیر، ارده، آب یک لیمو سنگی، زیره، نمک، فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و غذاساز رو روشن میکنیم. ️اگر میخواین غذا چربی بیشتری داشته باشه میتونین روغنی که با سیر پخته شده رو به غذاساز اضافه کنید این مرحله کاملا اختیاریه️ وقتی که یکدست و نرم شد میتونیم سِروش کنیم و با فلفل و جعفری تزئینش کنیم. نوش‌ جان️ Credit:@chefbillyparisi
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/06 منتشر شده است.
1,107 بـار بازدید شده
... بیشتر