طرز تهیه ی شیرینی مادلین به همراه تمامی نکات| شیرینی مادلن
1.7 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
my youtube channel
https://youtube.com/watch?v=tuPhGsP3lH4feature
مواد
my youtube channel
https://youtube.com/watch?v=tuPhGsP3lH4feature
مواد لازم برای ۱۴_۱۶ عدد شیرینی مادلین:
تخم مرغ ۲عدد
شکر ۸۰گرم
کره ی ذوب شده ۱۰۰گرم
وانیل ۱/۲قاشق چایخوری
آرد کیک ۱۰۰گرم
بکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری
*شکلات تخته ای یا چیپسی و رنگ خوراکی به میزان لازم
*به مدت ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید
*کره را وقتی ذوب کردید اجازه دهید کاملا در دمای اتاق خنک شود
*برای برآمدگی قسمت وسط مادلین حتما مایه ی کیک را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید
3 سال پیش
در تاریخ 1400/01/17 منتشر شده
است.
1,738
بـار بازدید شده