تستو 270

Testo
Testo
460 بار بازدید - 4 سال پیش - از کجا باید تشخیص داد
از کجا باید تشخیص داد که روغن سرخ کن بایستی عوض شود؟ چرا باید روغن را نه زودتر و نه دیر از وقت مناسب آن عوض کرد؟ TPM چیست و مقدار مجاز آن چه می باشد؟ و سوالاتی از این قبیل که برای پاسخ به آنها می توانید از تستر روغن مدل 270 ساخت کمپانی testo آلمان بهره ببرید. هنگام سرخ کردن، بواسطه اکسیژن موجود در هوا و آب درون ماده سرخ کردنی، ملکولهای غیر قطبی روغن اکسید شده و به تدریج میزان مواد قطبی درون روغن افزایش می یابد. که به این مواد به اختصار TPM یا total polar material گفته می شود. حد مجاز TPM در ایران 25 درصد است. استفاده از روغن هایی با مواد قطبی زیاد نه تنها کیفیت مواد سرخ شده رو پایین می آورد بلکه بصورت جدی می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر انداخته و با مشکلات قلبی او را مواجه سازد. با توجه به ارزش ریالی بالای روغن نیز تعویض زودتر از موقع باعث هدر رفت آن می گردد. با استفاده از تستو 270 به راحتی و دقت می توانید میزان TPM را اندازه گیری کنید و همواره با حداقل هزینه سالم ترین و با کیفیت ترین محصول را ارائه کنید. لازم به ذکر است TPM هیچ رابطه ای با پراکسید، اسید چرب آزاد، رنگ، بو و طعم روغن ندارد و یکی از شروط لازم در سلامت روغن می باشد. شرکت فرایند سنجش آیان نماینده فروش محصولات کمپانی تستو در ایران می باشد. برای تهیه محصول، آموزش، کالیبراسیون و خدمات گارانتی می توانید با ما تماس بگیرید: تهران، شریعتی، خیابان هویزه، خیابان سهند، خیابان متحیری پلاک 33 واحد 7 09123609181 88509537
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/26 منتشر شده است.
460 بـار بازدید شده
... بیشتر