آموزش آشپزی ، شناخت مواد اولیه آشپزی به ویژه ادویه جات
214 بار بازدید -
7 سال پیش
-
آموزش آشپزی ، شناخت مواد
آموزش آشپزی ، شناخت مواد اولیه و ادویه جات قسمت 12 توسط دکتر مرتضی عارف حکیمی ، استاد برجسته آشپزی و هتلداری ، راه انداز رستورانهای معروف تهران از جمله پدرسالار (فشم) کباب نو(پالادیوم) ، لمزی (ولیعصر) ، سفیر (فشم) و.... مشاور مجموعه رستورانهای زنجیره ای پدر خوب و محصولات پاکدام پارس ، رئیس هیئت مدیره شرکت ری ، جهت ارتباط و مشاهده رزومه کامل ایشان به این سایت مراجعه نمائید. http://reyservices.com/
7 سال پیش
در تاریخ 1396/06/15 منتشر شده
است.
214
بـار بازدید شده