آموزش فیله کردن اختاپوس

شاهین غنی زاده
شاهین غنی زاده
106 بار بازدید - 3 سال پیش - . . Octopus is a
. . Octopus is a common ingredient in Japanese cuisine, including sushi, takoyaki and akashiyaki. In Korea, some small species are sometimes eaten raw as a novelty food. A raw octopus is usually sliced up, seasoned quickly with salt and sesame seeds and eaten while still squirming posthumously. Nakji bokkeum is another popular dish in Korea. It is a type of stir-fried food made with chopped octopus. . . . . هشت پا یک وعده رایج در غذاهای ژاپنی است ، از جمله سوشی ، تاکویاکی و آکاشیاکی. در کره ، برخی از گونه های کوچک گاهی به عنوان یک غذای تازه به صورت خام خورده می شوند. یک اختاپوس خام معمولاً تکه تکه می شود ، به سرعت با نمک و دانه کنجد مزه دار می شود و در حالی که هنوز پس از مرگ میلرزد خورده می شود. Nakji bokkeum یکی دیگر از غذاهای محبوب کره است. نوعی غذای سرخ شده است که با هشت پا خرد شده درست می شود. انسان های برخی فرهنگ ها هشت پا می خورند. بازوها و گاهی اوقات سایر اعضای بدن به روش های مختلفی تهیه می شوند که اغلب با توجه به گونه ها و یا جغرافیا متفاوت است. هشت پا گاهی اوقات به صورت زنده خورده می شود. . . . #octopus #seafood #japaneesefood #chefsroll #cheflife #foodphotography #foodporn #suhi
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/24 منتشر شده است.
106 بـار بازدید شده
... بیشتر