مارشمالوی خونگی با طعم توت فرنگی

❤ کافه سرگرمی ❤
❤ کافه سرگرمی ❤
966 بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم (14 نصف یا
مواد لازم (14 نصف یا 7 عدد مارشمالو کامل): برای شربت: 75 گرم پوره توت فرنگی (200 گرم توت فرنگی) شکر 140 گرم 50 میلی لیتر آب 5 گرم آگار آگار رنگ صورتی (اختیاری) ( برای مرنگ: سفیده تخم مرغ 35 گرم یک پیمانه بکینگ پودر ۳۵ گرم شکر برای پاشیدن: نشاسته ذرت ۵ گرم پودر قند 10 گرم شربت: توت فرنگی ها را در مخلوط کن میکس می کنیم بجوشانید تا کمی غلیظ شود ، 140 گرم شکر، آب، آگار آگار را اضافه کرده، رنگ کرده و مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و با هم زدن بگذارید تا بجوشد. حرارت را کمی کم کنید و با هم زدن 4 تا 5 دقیقه روی اجاق بگذارید. بکینگ پودر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن را شروع کنید تا کف کند. 35 گرم شکر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پف کنه . در ادامه هم زدن، شربت داغ بریزید (اگر دماسنج دارید - دمای شربت باید 104-106 درجه باشد). بعد از ریختن تمام شربت، چند دقیقه با حداکثر قدرت همزن بزنید تا کمی غلیظ شود. فوری درون قیف بریزید و نیمه های گل ختمی را همانطور که در فیلم نشان می دهم روی کاغذ قرار دهید. چند ساعت و ترجیحا یک شب در دمای اتاق بگذارید. با مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت بپاشید. تا 2 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/19 منتشر شده است.
966 بـار بازدید شده
... بیشتر