مارشمالوی خونگی با طعم توت فرنگی
966 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد لازم (14 نصف یا
مواد لازم (14 نصف یا 7 عدد مارشمالو کامل):
برای شربت:
75 گرم پوره توت فرنگی (200 گرم توت فرنگی)
شکر 140 گرم
50 میلی لیتر آب
5 گرم آگار آگار
رنگ صورتی (اختیاری) (
برای مرنگ:
سفیده تخم مرغ 35 گرم
یک پیمانه بکینگ پودر
۳۵ گرم شکر
برای پاشیدن:
نشاسته ذرت ۵ گرم
پودر قند 10 گرم
شربت:
توت فرنگی ها را در مخلوط کن میکس می کنیم بجوشانید تا کمی غلیظ شود ، 140 گرم شکر، آب، آگار آگار را اضافه کرده، رنگ کرده و مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و با هم زدن بگذارید تا بجوشد. حرارت را کمی کم کنید و با هم زدن 4 تا 5 دقیقه روی اجاق بگذارید.
بکینگ پودر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن را شروع کنید تا کف کند. 35 گرم شکر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پف کنه . در ادامه هم زدن، شربت داغ بریزید (اگر دماسنج دارید - دمای شربت باید 104-106 درجه باشد). بعد از ریختن تمام شربت، چند دقیقه با حداکثر قدرت همزن بزنید تا کمی غلیظ شود.
فوری درون قیف بریزید و نیمه های گل ختمی را همانطور که در فیلم نشان می دهم روی کاغذ قرار دهید. چند ساعت و ترجیحا یک شب در دمای اتاق بگذارید. با مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت بپاشید. تا 2 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.
2 سال پیش
در تاریخ 1401/03/19 منتشر شده
است.
966
بـار بازدید شده