فرآوری عسلی / Honey Process

Coffeealphabet
Coffeealphabet
597 بار بازدید - 8 سال پیش - پروسس عسلی یک متود مخصوص
پروسس عسلی یک متود مخصوص در کشور کاستاریکا می باشد . حالت عسلی ارتباط مستقیم با موسیلاژ (ماده چسبناک) روی دانه قهوه دارد . پروسس عسلی شباهتی به پروسس شستشو ندارد . در این روش ابتدا پوسته و پالپ میوه قهوه با ماشین های شستشو خارج می شوند .این کار ترجیحا با غلطک های خاص صورت میگیرد. پرودیوسر ها میزان خارج کردن موسیلاژ را تعیین میکنند.در واقع رنگ عسلی بودن آن به میزان موسیلاژ جدا شده بستگی دارد
8 سال پیش در تاریخ 1395/08/24 منتشر شده است.
597 بـار بازدید شده
... بیشتر