آموزش شیرینی نخودچی (قسمت1)
826 بار بازدید -
2 سال پیش
-
آموزش شیرینی نخودچی
https://www.narmilahop.com
شیرینی
آموزش شیرینی نخودچی
https://www.narmilahop.com
شیرینی نخودچی
مواد لازم
آرد نخودچی ۲۰۰گرم
پودر قند ۸۰ گرم
روغن جامد(صاف قنادی ) ۱۲۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
روغن صاف قنادی و پودر قند رو با همزدن (️بمدت ۵تا ۶ دقیقه )میزنیم تا حجم بگیر و گرم رنگ بشه .
پودر هل و آرد نخودچی رو (کم کم روی مواد الک می کنیم )با لیسک مخلوط میکنیم ودر آخر خمیر رو ورز میدیم (️۷تا۸دقیقه خمیر رو ورز میدیم اگر هم خواستید میتونید از چرخ گوشت استفاده کنید )
داخل کیسه فریزر قرار میدیم خمیر رو ۶ ساعت استراحت میدیم و در یخچال می گذاریم.
(️اگر خمیرتون شل شد کمی آرد سفید قنادی رو تفت بدید تا بوی خاموشی گرفته بشه و با خمیر ورز بدید )
بعد از استراحت خمیر رو به ضخامت دلخواه پهن میکنیم و شروع به کاتر زدن میکنیم .
داخل سینی گاز روغنی و شیرینی نخودچی رو میچینیم و داخل فر قرار میدیم .
در فر برقی دمای ۱۴۰ تا ۱۴۵درجه
در فر گازی دمای ۱۶۰ درجه
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان پخت شیرینی
️نوش جان ️
2 سال پیش
در تاریخ 1401/01/27 منتشر شده
است.
826
بـار بازدید شده