کارگاه آموزشی: شناخت انواع منو و برنامه ریزی منو غذا در خدمات غذایی و رستوران

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
16 بار بازدید - پارسال - مجموعه کارگاه های تخصصی "مدیریت
مجموعه کارگاه های تخصصی "مدیریت تخصصی رستوران Restaurant Management (Hospitality Skills) کارگاه آموزشی: شناخت انواع منو و برنامه ریزی منو غذا در خدمات غذایی و رستوران . عنوان دوره : مدیرت رستوران Restaurant Management ______ *************** پاره ای از سرفصل های آموزشی کل دوره: شناخت انواع منو شناخت انواع روش های تولید متناسب با منو طراحی و اصول ترکیب بندی منو و.... ***************** نکته اجرایی : در مجموعه کارگاه های مدیریت رستوران علاقه مندان به دانش مدیریت یا سرمایه گذاری با شناخت دانش و اصول پایه ای این حرفه قادر به مدیریت و احاطه دانشی و تجربی بیشتر بر امور رستوران یا کافه رستوران خواهند داشت. مدرس دوره: لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : دوشنبه 30 مرداد 1402 ساعت کارگاه: 9الی 11 شیوه اجرایی کلاس: حضوری ،مجازی >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
پارسال در تاریخ 1402/05/24 منتشر شده است.
16 بـار بازدید شده
... بیشتر