کارگاه آموزشی: شناخت انواع منو و برنامه ریزی منو غذا در خدمات غذایی و رستوران
16 بار بازدید -
پارسال
-
مجموعه کارگاه های تخصصی "مدیریت
مجموعه کارگاه های تخصصی "مدیریت تخصصی رستوران
Restaurant Management (Hospitality Skills)
کارگاه آموزشی: شناخت انواع منو و برنامه ریزی منو غذا در خدمات غذایی و رستوران
.
عنوان دوره :
مدیرت رستوران
Restaurant Management
______
***************
پاره ای از سرفصل های آموزشی کل دوره:
شناخت انواع منو
شناخت انواع روش های تولید متناسب با منو
طراحی و اصول ترکیب بندی منو
و....
*****************
نکته اجرایی : در مجموعه کارگاه های مدیریت رستوران علاقه مندان به دانش مدیریت یا سرمایه گذاری با شناخت دانش و اصول پایه ای این حرفه قادر به مدیریت و احاطه دانشی و تجربی بیشتر بر امور رستوران یا کافه رستوران خواهند داشت.
مدرس دوره:
لاله شفیعی
__________
تاریخ کارگاه : دوشنبه 30 مرداد 1402
ساعت کارگاه: 9الی 11
شیوه اجرایی کلاس: حضوری ،مجازی
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
پارسال
در تاریخ 1402/05/24 منتشر شده
است.
16
بـار بازدید شده