طرز تهیه باقلا قاتق (باقلا خورش_باقلاواویج_گل درچمن) غذای محلی گیلان

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
3.8 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #باقلا_قاتق #باقلا_خورش #باقلا_واویج #گل_در_چمن #غذای_محلی_گیلانی
#باقلا_قاتق #باقلا_خورش #باقلا_واویج #گل_در_چمن #غذای_محلی_گیلانی مواد لازم : لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلا ۲ لیوان (یک روز در آب بخیسانید تا پوستش به راحتی جدا شود ) اگر لوبیا خشک (منظور،لوبیای تازه که در شمال ایران است)نباشد،احتیاجی به خیساندن ندارد سیر ۴ حبه کوچک شوید خشک یا تر یک ق غ تخم مرغ ۲ عدد فلفل ،نمک ، زردچوبه به میزان لازم روغن یا کره مقداری آب به مقدار لازم طرز تهیه : برای پخت خورش باقلا قاتق ابتدا لوبیا را به مدت یک روز،درون مقداری آب خیس کنید و در طول این مدت آب لوبیارا چند مرتبه عوض کنید تا نفخ آن به صورت کامل از بین برود و علاوه بر این، کندن پوست لوبیاراحت تر شود. سپس پوست لوبیا را جدا کنید. داخل تابه روغن بریزید و سیر رو رنده کنید و تفت بدین . بعد لوبیارو بهش اضافه کنین و پشتش زردچوبه و‌نمک فلفل رو بزنین ، دوباره تفت بدین تا زردچوبه به خورد لوبیا ها بره. بعد شوید رو اضافه کنین و بازم تفت بدین تا شوید بوش بلند شه ، حالا آب جوش تا جایی اضافه کنین که روی مواد رو بگیره ، در قابلمه رو بزاریدو ۲۵ دقیقه ،زمان بدین تا لوبیا ها بپزه ، فقط نباید له بشه(حواستون باشه چک کنین)،در آخر پخت هم ،تخم مرغ ها رو داخل خورش بریزید و اصلا هم نزنید ، در قابلمه رو بزارین تا به مدت ۵ دقیقه تخم مرغ بپزه. نکات : خورش باقلا قاتق را بالوبیا کشاورزی بپزید. اگر از باقلای تازه استفاده می‌کنید مدت زمان پختن خورش را کمتر کنید زیرا باقلای تازه زود پخته میشه (این مورد اگر رعایت نشه باقلاها در خورش له میشه). در مدت پخت تخم مرغ نباید خورشت را هم زد چون تخم مرغ بریده بریده میشه و شکل اصلی خودشو از دست میده. خورش باقلا قاتق نباید آبدار باشد. در هنگام اضافه کردن آب در خورش، از آب جوش استفاده کنید. مصرف شوید در این خورش باید کاملا به اندازه باشه ،چون اگه بیشتر بشه خورش رو تلخ میکنه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/18 منتشر شده است.
3,833 بـار بازدید شده
... بیشتر