طرز تهیه پای کاستارد یونانی به روشی اسان و خوشمزه در خانه
73 بار بازدید -
4 سال پیش
-
روش تهیه:
ابتدا شکر را
روش تهیه:
ابتدا شکر را با کمی آبلیمو در آب حل کنید. کنار بگذارید.
سپس بلغور ، شکر ، تخم مرغ ، شیر و پوست لیمو را به قابلمه اضافه کنید. بجوشانید ، سپس وانیلین را اضافه کرده و پوست آنرا جدا کنید.
کیک را با پخش کردن خمیر فیلو در قالب و اضافه کردن کمی گیوه جمع کنید.
سپس خامه را وارد کرده و روی آن را بپوشانید ، برای مدت
4 سال پیش
در تاریخ 1399/07/04 منتشر شده
است.
73
بـار بازدید شده