کاردان، قسمت چهارم، شایلی مصلی

Daan_notes
Daan_notes
285 بار بازدید - 2 سال پیش - شایلی مشت اش را از
شایلی مشت اش را از آن دانه های گرم و نیم سوخته پر می کند و مقابلِ مشام ما می گیرد... آنگاه با وسواسی مثال زدنی آن ها را به تیغه های آسیاب می سپارد... اینجا آزمایشگاهی ست درونِ یک کافه... برای شناختِ طعم و عطر قهوه... شایلی مصلی باریستای ارشدِ سام کافه، در فضای خیابانِ سنایی میزبانِ ماست... او برای آنکه لیوان های قهوه ی میهمانانِ کافه با قهوه¬هایی یکدست و هم طعم پر می شوند، مدام می چشد و بو می کشد تا به راه و رسمِ ویژه ی سام کافه برسد... شایلی کاردان است... از او می پرسیم چطور به این همه کار می رسد؟ سبک کاری اش چگونه است؟ و وقت های سرشلوغی را چگونه به سلامت و موفقیت سپری می کند... میهمانِ کاردان باشید...
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/09 منتشر شده است.
285 بـار بازدید شده
... بیشتر