آموزش آشپزی: سوپ جو
344 بار بازدید -
4 سال پیش
-
سوپ جو
توی فصل زمستون،
سوپ جو
توی فصل زمستون، به خصوص اگه یه خورده ناخوش احوال یا حال ندار باشیم، اولین اسم غذایی که به ذهنمون میاد سوپه! بله سوپ، این خوراکی خوشمزه و مقوی که خوردنش هم راحته و انرژی زیادی از آدم نمیگیره... بد نیست همیشه چند مدل سوپ بلد باشیم درست کنیم که توی همچین شرایطی حتما به کارمون میاد و میتونه هم سلامتیمون رو برگردونه هم سیرمون کنه... سوپ هم یه پیش غذای خوشمزه س هم میتونه خودش غذای اصلی باشه.... امروز میخوایم با هم سوپ جو درست کنیم... آمادهاین؟
مواد لازم:
هویج خرد شده ... 4 عدد
پیاز خرد شده ... 1 عدد
کرفس خرد شده ... 4 شاخه
جو پرک خیس کرده... 2 پیمانه
رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری
قرص مرغ 1-2 عدد
جعفری خرد شده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و کرفس را در روغن تفت میدهیم، سپس ادویه و بقیهی مواد را همراه آب اضافه کرده و اجازه میدهیم خوب جا بیفتد. درب قابلمه را بسته و یک ربع قبل از سرو سوپ، جعفری را میافزاییم.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/12/10 منتشر شده
است.
344
بـار بازدید شده