آموزش آشپزی حلوا عربی ، آموزش آشپزی با ماهی صفت

آذر ماهی صفت
آذر ماهی صفت
0 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش آشپزی حلوا عربی ،
آموزش آشپزی حلوا عربی ، آموزش آشپزی با ماهی صفت https://www.instagram.com/azarmahisefat/ این ویدئو مال چند وقت پیشه که هی فرصت نمی‌شد بذارم، دیگه دیدم چه روزی قشنگتر و با مناسبت‌تر از امروز حلوای تن‌تنانی که میگن تا نخوری ندانی همینه، شوخی کردم این حلوای تن‌تنانی نیستا️ کنایه از خوشمزگیشه اینقدر که طعمش متفاوت و خوشمزه‌س️ اول از همه سیوش کنین که زود زود درستش کنین اگه شما جور دیگه‌ای درست میکنین خوشحال میشم بنویسین تا همه ازتون یاد بگیریم️ حلوا عربی یا همون حلوای شیر یکی از بینظیرین حلواهاییه که تا به حال خوردین یه طعم کاراملی فوووووق العاده خوشمزه داره که کافیه یکبار درست کنین و مشتری پای ثابتش بشین خیلیها بجای شیر خشک از شیر پاستوریزه استفاده میکنن که در اون صورت باید از آب شربتش کم کنین که اصلا من به اون روش کاری ندارم برای این روش موادی که لازم داریم آرد سفید قنادی ۱/۵ لیوان شیرخشک ۱ لیوان نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری (حتما نشاسته ذرت باشه قبلا فرقش با آرد ذرت رو گفتم هایلایت هم کردم) روغن جامد ترجیحأ حیوانی ۲۰۰ گرم از کره استفاده نکنین چون در اثر سرخ شدن میسوزه و طعم حلوا تلخ میشه روغن مایع نصف لیوان برای شربت، شکر دو لیوان آب یک لیوان گلاب ۲ قاشق غذاخوری هل ۱ عدد زعفران سائیده شده یک قاشق غذاخوری برای تزیین به دلخواه پودر پسته بادام پرک خلال بادام و خلال پسته و گل محمدی اول شربت حلوا رو درست کنین بذارین کنار آب و شکرو بذارین روی حرارت شکر که حل شد یک دانه هل و زعفران در آخرم گلاب رو اضافه کنین و تمام️ لطفا مراحل درست شدنش رو تا انتها ببینین فقط چند نکته اول آرد الک کنین، بو بدین که خامی آرد گرفته بشه بعد شیرخشک رو بهش اضافه کنین چون شیر خشک زود میسوزه کمی که تفت دادین نشاسته ذرت رو اضافه کنین تو این مرحله رنگ حلوا بستگی به کم یا زیاد تفت دادن شما داره بعد روغن جامد و مایع رو اضافه کنین از رو حرارت بردارین و شربتی که آماده کردین در چند مرحله اضافه کنین و بعد فقط برای یکدست شدن مواد دوباره رو حرارت بذارین این مرحله نباید زیاد طول بکشه چون حلوای شما سفت میشه در آخر هم به شکل گهواره از ظرف که جدا شد در ظرف سرو بریزین، تزیین و نوش جانتون کنین️ همگی حاجت روا باشین، بلند بگو آمین
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/13 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر