رضا محمدی فتح آباد: خلاقیت در کار بسیار مهم است

Mosahebehsho
74 بار بازدید - پارسال - رضا محمدی فتح آباد مدرس
رضا محمدی فتح آباد مدرس صبحانه نمونه کشور همیشه جوانان موفق ایرانی ثابت کرده اند که می توانند در عرصه های بین المللی هم موفق ظاهر شوند و اینبار رضا محمدی فتح آباد با تلاش های شبانه روزی در این چند سال توانست عضو رسمی شبکه جهانی کارآفرینی ,ناسا, نابغه شو و...شود رضا محمدی فتح آباد در گفت وگو با خبرنگار رسانه ها گفت: کار خودم رو از کترینگ هواپیمایی ماهان شروع کردم و قبل از آن در خانه خیلی زمان کوتاه آشپزی می کردم تا اینکه وارد حرفه آشپزی شدم. وی ادامه داد: برای شروع,آموزش در هتل را شروع کردم و با پیشنهاد کار در آموزشگاه در چند آموزشگاه و موسسه کار خودم را ادامه دادم و به طور تدریج این تلاش ها باعث شد تا پیشنهاد کار در تهران و شهرستان ها ادامه دار شود. این سر آشپز خلاق صبحانه افزود: چند تا املت با خلاقیت خودم با ترکیب سبزیجات و پنیر موزارلا درست کردم که مورد استقبال قرار گرفت و با شناختی که از ادویه ها پیدا کردم سعی داشتم یک طعم دلنشین بسازم که تا امروز مورد قبول بوده است. وی به رمز موفقیت خود اشاره کرد و گفت: پشتکار,علاقه, عشق به کار و با تمرین و تکرار توانستم به این درجه برسم. این مدرس صبحانه در پاسخ به این سوال که چرا صبحانه را انتخاب کرده است اینگونه گفت: چون این وعده غذایی استارت و آغاز روز است و می شود انرژی یک روز خوب را با صبحانه شروع کرد این حوزه را انتخاب کردم ضمن اینکه انبیا و اساتید اصرار به صبحانه ای مفصل در شروع روز دارند و در این زمینه سعی کردم مردم را تشویق به خوردن صبحانه کنم و این برای من حلقه گم شده روز بود. محمدی تصریح کرد: در مجموعه فعال هستم و به صورت دائم کار میکنم و به صورت پاره وقت به آموزش در هتل‌ها و موسسات آموزشی کار میکنم و به دیگران توصیه میکنم با صبر و تلاش و پشت کار به هدفشان فکر کنند و سعی کنند در این کار موفق باشند این کارشناس صبحانه خاطرنشان کرد: در آخر از همسرم و استاد خودم جناب استاد حسین شرفی و همه عزیزانی که در این زمینه با من همیاری کردند تشکر میکنم.
پارسال در تاریخ 1402/02/01 منتشر شده است.
74 بـار بازدید شده
... بیشتر