آموزش دستور پخت ته چین گوشت و بادمجان (ظرف کو)

ظرف کو
240 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش آشپزی آسان با فیلم
آموزش آشپزی آسان با فیلم های آموزشی ظرف کو مجموعه یظرف کو ZarfCo با حدود نیم قرن تجربه در حوزه لوازمات آشپزخانه افتخار دارد تا اینک در فضای مجازی ظروف پخت و پز مورد نیاز شما را با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت و واقعی ترین گارانتی در اسرع وقت تقدیم شما کند. https://zarfco.ir/ ته چین گوشت بادمجان مواد لازم جهت درست کردن ته چین گوشت بادمجان : 1. برنج ( 3 پیمانه ) 2. آب ( به مقدار لازم ) 3. نمک ( به مقدار لازم ) 4. روغن ( به مقدار لازم ) 5. پیاز خرد شده ( 1 عدد ) 6. گوشت ( 300 گرم ) 7. فلفل سیاه ( 1 قاشق چایخوری) 8. زردچوبه ( 1 قاشق چایخوری) 9. آب ( 2 پیمانه ) 10. بادمجان ( 3 عدد) 11. ماست خامه ای ( 1 پیمانه ) 12. زرده تخم مرغ ( 4 عدد) 13. سفیده ی تخم مرغ ( 2 عدد) 14. زعفران ( به مقدار لازم) مراحل درست کردن ته چین گوشت بادمجان : 1. یک قابلمه بردارید داخلش آب ، برنج و نمک بریزید و ترکیب کنید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه ی طبخ دهید. 2. یک قابلمه دیگر بردارید و به مقدار لازم داخلش روغن بریزید سپس پیاز ، گوشت ، فلفل سیاه ، زردچوبه و آب را به آرامی به آن اضافه و ترکیب کنید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه ی دهید آب مواد کشیده شود. 3. یک تابه برداشته داخلش را به مقدار لازم روغن بریزید سپس بادمجان های حلقه شده را با فزودن نمک سرخ کنید. 4. ماست خامه ای ، زرده ی تخم مرغ ، سفیده تخم مرغ ، زعفران و نمک را داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید . سپس برنج های پخته شده مرحله یک را به آن اضافه کنید با هم ترکیب کنید. 5. حالا یک قابلمه را رو گاز قرار دهید و داخلش را روغن بریزید سپس نصف برنج های مرحله ی قبل را کف قابلمه صاف کنید بعد از آن دور قابلمه بادمجان های سرخ شده را بچینید و سط بادمجان های حلقه ای سرخ شده را با مواد آماده شده در مرحله دو پر کنید سپس مابقی برنج ها را روی آن بریزید و صاف کنید ، درب قابلمه را ببندید و در درمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/08 منتشر شده است.
240 بـار بازدید شده
... بیشتر