ریشه اشتباهات محاسباتی طرح هدفمندی نان محمد رضا خواجه

باشگاه هواداران نان کامل
باشگاه هواداران نان کامل
15 بار بازدید - 2 سال پیش - ریشه اشتباهات تیم هدفمندی نان
ریشه اشتباهات تیم هدفمندی نان در استخراج تعداد چانه های نان کجاست؟ چرا آرد مصرفی در حین چانه گیری -پهن کردن وپختن را محاسبه نکرده !؟ چرا پرت ارد داخل مغازه موقع مصرف را محاسبه نکرده؟ چرا پرت نانهای تولیدی در یک نانوایی را محاسبه نکرده؟ چرا خشک شدن ارد در نانوایی وافت 3 کیلوئی وزن هر کیسه آرد را که به دستور دولت اسیاب 14 درصد اب به حلقوم گندم می ریزد (نم زنی) محاسبه نکرده ایم وچرا باید نانوا را بابت بهینه سازی نان (نرم سازی وپوکسازی با پخت خمیر نرم تر وارد سبوس دار ) بجای تشویق جریمه کنیم ؟! نه الان شب اول قبر نانواست ونه اقای جلال مامور نکیر ومنکر؟! لطفا اگر می خواهیم نان را ارزیابی کنیم اول دانش ان را کسب کنیم سر بازرسی که فرق نان تافتون ولواش را نمی داند نمی تواند مجری طرح بهینه سازی نان وهدفمند سازی ان باشد فقط باتیر به قلب نان می زند همین! #محمد_رضا_خواجه #کالج_آموزشی_نان_خواجه #Khajehbread اینستاگرام #iranbread تلگرام وایتا #iranbread.blogfa.com وبلاگ
2 سال پیش در تاریخ 1401/12/06 منتشر شده است.
15 بـار بازدید شده
... بیشتر