طرز تهیه شیرازی پلو یا تهچین مرغ و بادمجان به سبک شیراز قدیم

Meraj.hobbies
Meraj.hobbies
0 بار بازدید - 3 سال پیش - همون طور که معلومه یک
همون طور که معلومه یک مدل تهچین هست که شیرازی های عزیزمون درست میکنن که با ترکیب مرغ و بادمجون داخلش یه طعم بی نظیر میگیره.طریقه پختش هم فرق میکنه که باعث میشه انسجام خودش رو حفظ کنه چون تغریبا به صورت کته پخته میشه.امیدوارم درست کنید و از طعمش لذت ببرید مواد لازم برنج: ۲ پیمانه بادمجان: ۲ عدد مرغ: ۴۰۰ گرم (برای پخت مرغ پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه) زرشک: ۵۰ گرم کره: ۱۰ گرم شکر: ۱ قاشق غذا خوری زرده تخم مرغ: ۳ عدد ماست: ۱ پیمانه نمک: ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری روغن: ۴ قاشق غذا خوری زعفران به مقدار لازم . . . . . #شیرازی_پلو #پلو_شیرازی #تهچین #تهچین_مرغ #تهچین_مرغ_بادمجان#ته_چین #تهچین #ته_انداز #تهچین_مرغ #ته_دیگ #غذای_مجلسی #خوشمزه غذای_مهمانی #غذای_رستورانی #ته_چین_رستورانی #رستوران_گردی #غذای_ایرانی #آموزش_آشپزی #آشپزی_خاص #آشپزی_ساده #آشپز #فیلم_آشپزی #پلو_زعفرانی #چلو_مرغ #معراج
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/24 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر