طرز تهیه شیرازی پلو یا تهچین مرغ و بادمجان به سبک شیراز قدیم
0 بار بازدید -
3 سال پیش
-
همون طور که معلومه یک
همون طور که معلومه یک مدل تهچین هست که شیرازی های عزیزمون درست میکنن که با ترکیب مرغ و بادمجون داخلش یه طعم بی نظیر میگیره.طریقه پختش هم فرق میکنه که باعث میشه انسجام خودش رو حفظ کنه چون تغریبا به صورت کته پخته میشه.امیدوارم درست کنید و از طعمش لذت ببرید
مواد لازم
برنج: ۲ پیمانه
بادمجان: ۲ عدد
مرغ: ۴۰۰ گرم
(برای پخت مرغ پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه)
زرشک: ۵۰ گرم
کره: ۱۰ گرم
شکر: ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
ماست: ۱ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
.
.
.
.
.
#شیرازی_پلو #پلو_شیرازی #تهچین #تهچین_مرغ #تهچین_مرغ_بادمجان#ته_چین #تهچین #ته_انداز #تهچین_مرغ #ته_دیگ #غذای_مجلسی #خوشمزه غذای_مهمانی #غذای_رستورانی #ته_چین_رستورانی #رستوران_گردی #غذای_ایرانی #آموزش_آشپزی #آشپزی_خاص #آشپزی_ساده #آشپز #فیلم_آشپزی #پلو_زعفرانی #چلو_مرغ #معراج
3 سال پیش
در تاریخ 1400/08/24 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده