آموزش آشپزی: کوکوی دال عدس

123پز
123پز
2.4 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - دال عدس را شسته و
دال عدس را شسته و همراه با 1.5 لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بپزد .سپس عدس های پخته شده را با گوشت کوب له می کنیم، پیاز و هویج را رنده کرده و آب آن را می گیریم ،سپس عدس های له شده همراه با پیاز و هویج رنده شده، پودر سوخاری، تخم مرغ، ادویه و گوشت مخلوط می کنیم و با دست ورز می دهیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. مواد را به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال می گذاریم .سپس مخلوط را کف دست گرد می کنیم و در ماهی تابه با روغن زیاد و حرارت کم سرخ می کنیم.
4 سال پیش در تاریخ 1399/02/22 منتشر شده است.
2,488 بـار بازدید شده
... بیشتر