آموزش باقلوا با محلبی

1.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش باقلوا با محلبی https://www.narmilahop.com
آموزش باقلوا با محلبی https://www.narmilahop.com مواد لازم : ۲ پیمانه پودر قند ۲ پیمانه آب یک برش لیمو طرز تهیه: مواد رو با هم مخلوط میکنیم و بدون هم زدن روی شعله ملایم قرار میدیم و از زمان جوشیدن ۱۵ دقیقه تایم میگیریم و بعد از روی حرارت برمیداریم و میزاریم کنار تا خنک بشه آموزش محلبی طرز تهیه محلبی: دو پیمانه شیر یک ق غ (سر پر )آرد گندم یک ق غ (سر پر )پودر قند یک ق غ (سر پر )نشاسته ۲۵ گرم کره ۱۰ گرم وانیل ۳ ق غ(سر پر) خامه طرز تهیه : شیر و آرد و پودر قند و نشاسه رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاد و بعد از روی حرارت بر میداریم. کره،وانیل و خامه رو اضافه. می کنیم و خوب هم میزنیم(۵ تا ۶ دقیقه)و میزاریم کنار روش رو میپوشونیم که رویه نبنده . بعد از اینکه خنک شد داخل قیف با ماسوره شکوفه پر می کنیم. آموزش باقلوا: یک بسته رشته کادایف ۲۰۰گرم کره پودر پسته به مقدار دلخواه طرز تهیه : رشته کادایف رو با چاقو برش میدیم و با دست خرد میکنیم و کره ذوب شده اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم و قالب رو با کره چرب میکنیم و رشته کادایف رو داخلش میریزیم و با دست خوب فشار میدیم و پودر پسته یک قاشق غذا خوری وسطش میریزیم و دوباره رشته کادایف میزاریم و خوب با دست فشار میدیم . داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ قرار میدیم تا زمانی که روی کار طلایی بشه وقتی کمی از داغی افتاد شربت رو روش میریزیم و بعد قالب رو بر میکردونیم و باقلوا رو در میاریم از قالب و با محلبی و پودر پسته تزیین میکنیم . بسیار راحت و خوشمزه .
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/07 منتشر شده است.
1,787 بـار بازدید شده
... بیشتر