آموزش باقلوا با محلبی
1.7 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
آموزش باقلوا با محلبی
https://www.narmilahop.com
آموزش باقلوا با محلبی
https://www.narmilahop.com
مواد لازم :
۲ پیمانه پودر قند
۲ پیمانه آب
یک برش لیمو
طرز تهیه:
مواد رو با هم مخلوط میکنیم و بدون هم زدن روی شعله ملایم قرار میدیم و از زمان جوشیدن ۱۵ دقیقه تایم میگیریم و بعد از روی حرارت برمیداریم و میزاریم کنار تا خنک بشه
آموزش محلبی
طرز تهیه محلبی:
دو پیمانه شیر
یک ق غ (سر پر )آرد گندم
یک ق غ (سر پر )پودر قند
یک ق غ (سر پر )نشاسته
۲۵ گرم کره
۱۰ گرم وانیل
۳ ق غ(سر پر) خامه
طرز تهیه :
شیر و آرد و پودر قند و نشاسه رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاد و بعد از روی حرارت بر میداریم. کره،وانیل و خامه رو اضافه. می کنیم و خوب هم میزنیم(۵ تا ۶ دقیقه)و میزاریم کنار روش رو میپوشونیم که رویه نبنده .
بعد از اینکه خنک شد داخل قیف با ماسوره شکوفه پر می کنیم.
آموزش باقلوا:
یک بسته رشته کادایف
۲۰۰گرم کره
پودر پسته به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
رشته کادایف رو با چاقو برش میدیم و با دست خرد میکنیم و کره ذوب شده اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم و قالب رو با کره چرب میکنیم
و رشته کادایف رو داخلش میریزیم و با دست خوب فشار میدیم و پودر پسته یک قاشق غذا خوری وسطش میریزیم و دوباره رشته کادایف میزاریم و خوب با دست فشار میدیم .
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ قرار میدیم تا زمانی که روی کار طلایی بشه
وقتی کمی از داغی افتاد شربت رو روش میریزیم و بعد قالب رو بر میکردونیم و باقلوا رو در میاریم از قالب و با محلبی و پودر پسته تزیین میکنیم .
بسیار راحت و خوشمزه .
2 سال پیش
در تاریخ 1401/02/07 منتشر شده
است.
1,787
بـار بازدید شده