خواص چای به
770 بار بازدید -
3 سال پیش
-
چای به
طبق تحقیقات انجام
چای به
طبق تحقیقات انجام شده بر روی چای به مهم ترین ترکیبات موجود دراین میوه تانن ها و ویتامین c هستند،طبیعت این میوه در درجه اول سرد و در درجه دوم خشک
در طب سنتی ایرانی مدر،پاک کنند معده ،سودمند در درمان طپش قلب،ضد استفراغ و اسهال می باشد بخصوص در درمان تنگی نفس و آسم بسیار مفید بوده و شربت آن اشتها آور ،مقوی معده،بهبود دهنده هضم است از دانه به که به دانه گفته میشه برای نرمی گلو استفاده می شود
تاکنون هیچ گونه عارضه جانبی مضر و خطرناکی از مصرف مقادیر درمانی این چای شناسایی نشده است
مشاهده محصولات درسایت و اینستاگرام ما:
www.terita-salamat.ir
اینستاگرام ما:
terita.salamat
سفارش محصولات داخل واتساپ:
09132144365
3 سال پیش
در تاریخ 1400/03/12 منتشر شده
است.
770
بـار بازدید شده