طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی/طرز تهیه ته چین مرغ/ته چین

آشپزی با فاطمه/Ashpazi ba fatemeh
آشپزی با فاطمه/Ashpazi ba fatemeh
803 بار بازدید - 9 ماه پیش - مرحله اول پخت ته چین
مرحله اول پخت ته چین مرغ خوشمزه 01:00 مرحله دوم پخت ته چین مرغ 02:00 مرحله سوم پخت ته چین مرغ مجلسی 03:00 مرحله چهارم پخت ته چین 04:00 مرحله نهایی پخت ته چین مرغ مجلسی 05:00 ته چین یک ته دیگ مخلوط برنجی است که از ماست و زعفران و تخم مرغ در آن استفاده شده است. ته چین یک غذای مجلسی است که در کنار برنج و غذاهای دیگر سرو می شود. ته چین کف قابلمه روی گاز تهیه می شود اما می توان داخل قالب های یک نفره و در فر نیز آن ها را پخت و به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن های تولد تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ ساده در ادامه بامن همراه باشین مواد مورد نیازبرای 4نفر: چند تکه مرغ سه پیمانه برنج دوعدد پیاز متوسط سه الی چهار قاشق غذاخوری زعفران یک پیمانه ماست دوعدد زرده تخم‌مرغ زرشک 50گرم کره گلاب (دلخواه) به اندازه کافی نمک فلفل زردچوبه و دارچین نکته: میتونید از سفیده تخم مرغ هم استفاده کنید اما اگه میخواین تهدیگ نرم بشه باید فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید برای خوشرنگ تر شدن ته چین اززعفران غلیظ استفاده کنید #طرزتهیه_تهچین #تهچین #طرزتهیه_تهچین_مرغ #طرزتهیه_تهچین_مرغ_مجلسی #طرزتهیه_تهچین_مجلسی #تهچین_مجلسی #طرزتهیه_تهچین_ساده #طرزتهیه_تهچین_به_ساده_ترین_روش #تهچین_مرغ #تهچین_مرغ_مجلسی #تهچین_مجلسی #فینگرفود #تهچبن_قالبی
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/18 منتشر شده است.
803 بـار بازدید شده
... بیشتر