آموزش شیرینی نخودچی به روش کارگاهی به دو سبک سنتی و مدرن

eli.dey
233 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش شیرینی نخودچی به سبک
آموزش شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل مدرن و سنتی پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن آموزش های بیشتر در کانال یوتیوب ما به آدرس https://www.seevid.ir/c/Elichef یا در پیج اینستاگرام ما به آدرس:@eli.dey موادلازم برای خمیر نخودچی روغن صاف: ۲۰۰گرم پودرقندیا پودر شکر: ۱۷۵گرم پودرهل: یک قاشق  چایخوری و یا اسانس هل چند قطره وانیل:نوک قاشق آردنخودچی: ۳۲۵گرم آرد سفید: ۵۰گرم زعفران یا رنگ یک قاشق چایخوری: مغز بادام و پودر پسته و کنجد برای تزیین مواد لازم برای لاته پودرقند: ۱۸۴ گرم تخم مرغ کامل: یک عدد جوهر لیمو: نوک قاشق آردسفید: ۸ گرم وانیل: نوک قاشق این آموزش کاملا کارگاهیه برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید نکات مهم لاته یا همون کاور شیرینی که خیلی کاربرد داره خصوصا در شیرینی نخودچی که خیلی پرطرفداره و‌طعم نخودچی رو متفاوت و خوشمزه میکنه رو میتونید درست کنید و در ظرف شیشه ای دربدار در یخچال به مدت دو هفته نگهداری کنید البته اگر رنگ نداشته باشه بهتره به جای تخم مرغ کامل از زرده یا سفیده خالی هم استفاد میشه ولی من تخم مرغ کامل رو پیشنهاد میکنم مقادیر رنگ زیاد نباشه که لاته شل نشه لطفا تمام مقادیر رو با ترازو اندازه بگیرید و اندازه هارو دستکاری نکنید تا به مشکل برنخورید از آبلیمو به جای جوهرلیمو استفاده نکنید بهتره چون یکی از خاصیتهای جوهر لیمو براق کرده ولی آبلیمو این خاصیت رو نداره و باعث شل شدن لاته میشه خمیر نخودچی نباید سفت باشه که مجبور به چرخ کردن خمیر بشید و نهایت کارتون شیرینی خشکی بشه. نرم و لطافتی این خمیر باعث میشه شیرینی نرمی رو بهتون بده که در اصطلاح دهان آب میشه روغن بایستی حتما کاملا جامد باشه روغن اگر نیمه جامد باشه مجبور میشید که آرد بیشتری اضافه کنید و کیفیت کارتون کم میشه پس حتما روغنی باشه که کاملا جامد باشه این خمیر به هیچ عنوان نیاز به استراحت و چرخ کردن نداره کاملا به سبک کارگاه هستش و کیفیتش عالی و درجه یکه. ماندگاری خیلی بالایی داره و حتی میتونید خود خمیر رو ماهها در جای خنک نگهداری کنید چون تخم مرغ نداره براحتی خراب نمیشه و یخچال نیاز نداره
2 سال پیش در تاریخ 1401/12/21 منتشر شده است.
233 بـار بازدید شده
... بیشتر