کانلونی ، یا پاستا شکم پر
201 بار بازدید -
9 ماه پیش
-
این پاستا با اندازه بزرگ
این پاستا با اندازه بزرگ پاستا شکم پر یا سیلندری نیز گفته میشود ، کانلونی یک غذای ایتالیایی است و کاتالان ها در اسپانیا ، نیز این غذا را جزو غذاهای متطقه خود به شمار می آورند.
معمولا این نوع پاستا با گوشت چرخ شده و سس گوجه ، و یا اسفناج و پنیر درست می شود ، اینجا با گوشت چرخ شده غذا را تهیه می کنیم ،
کانلونی ۲۵۰ گرم
جعفری خشک و یا تازه ریز شده یک مقدار کم
پنیر مازارلا ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای سس گوشت
گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم
بادمجان کوچک ۱ عدد
گوجه بزرگ ۲ عدد
فلفل سیاه ۱ ق چ خوری
نمک ۱ ق چ
پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
روغن پخت وپز ۱ ق غ
زردچوبه ۱ ق چ
۱ لیوان آب
ادویه ومواد لازم برای سس بشامل
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
آویشن ۱/۲ ق چ
کره ۷۰ گرم
آرد سفید ۲ ق چ
شیر ۱ لیوان تا ۱/۵ لیوان ( هم دما با دمای محیط)
جوزهندی ۱/۴ ق چ
پیاز را ریز می کنیم ، بادمجان را هم ریز یا رنده می کنیم ، سیر را هم رنده یا له می کنیم ، گوجه ها را هم پوره می کنیم .
در یک تابه ۱ ق غ روغن می ریزیم ، پیازها را سرخ می کنیم ٫ و پس از سبک شدن پیازها زردچوبه به آن اضافه می کنیم ، گوشت جرخ شده را اضافه می کنیم ، سیر را اضافه می کنیم ، بعد از تغییر رنگ کوشت بادمجان ها را هم اضافه می کنیم ، وقتی بادمجان ها هم سرخ شدند رب گوجه فرنکی را اضافه می کنیم ، هم می زنیم و سپس نمک ۱ ق چ ، ی(ا به اندازه دلخواه ) فلفل ۱ ق چ (یا به اندازه دلخواه ) و پودر زنجبیل ۱ ق چ اضافه می کنیم و هم می زنیم ، حالا پوره گوجه فرنگی را که قبلا با استفاده از ۲ عدد گوجه فرنگی تهیه کرده ایم اضافه می کنیم ، یک لیوان آب را به سس گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت کم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سس پخته و آماده شود .
پس از آماده شدن سس کانلونی ها را بصورت عمودی می چینیم و با یک قاشق کوچک سس را درون آن می ریزیم و در انتها نیز کمی پنیر رنده شده داخل کانلونی قرار می دهیم ، و سپس کانلونی ها را در ظرف مخصوص فر می چینیم
سس بشامل را آماده می کنیم و روی کانلونی می ریزیم ( توضیح سس بشامل در کامنت)
فر ۱۸۰ درجه و ۴۰ دقیقه ، بعد از بیست دقیقه فویل آلومینیوم را بردارید.
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/10/07 منتشر شده
است.
201
بـار بازدید شده