طرز تهیه قهوه ترک و نکات کلیدی

182.8 هزار بار بازدید - 7 سال پیش - 1- به اندازه فنجانی که
1- به اندازه فنجانی که قهوه را دران سرو می کنید در قهوه جوش آب سرد بریزید. 2- به ازای هر نفر 2 ق چایخوری قهوه بریزید. 3- شکر به دلخواه 4- خوب هم بزنید. 5- روی حرارت متوسط قرار دهید 6- بعد از مدتی حباب های کوچکی ایجاد میشود ، با قاشق ان را در فنجان بریزید 7- به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید اگر بجوشد تلخ میشود 8- حین دم کشیدن قهوه شعله را زیاد نکنید و هم نزنید
7 سال پیش در تاریخ 1396/07/15 منتشر شده است.
182,880 بـار بازدید شده
... بیشتر