Persian Spinach Pottage | Aash Esfenaj | انواع آش اسفناج (توسط چند سرآشپز)

GlobalFoodFusion
GlobalFoodFusion
475 بار بازدید - 3 سال پیش - Persian Spinach Pottage | Aash
Persian Spinach Pottage | Aash Esfenaj | Persian Thick Soup | انواع آش اسفناج (توسط چند سرآشپز) آش اسفناج با برگه زردآلو (خانم عیوضی) آش اسفناج با گوشت گوسفندی (خانم جمشیدی) آش اسفناج (آقای سنبلی) آش اسفناج شیراز (آقای ورامینی) آش اسفناج و لپه (خانم داودآبادی) آش اسفناج (سامان گلریز) آش اسفناج و گشنیز تبریز (کلیپ کوتاه) Subscribe to "Ashpazi.890m" on: YouTube: https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Pinterest: https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/ Aparat: https://www.aparat.com/GlobalFoodFusion/videos ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ طرز تهیه آش اسفناج: مواد لازم: اسفناج تازه و خرد شده ۱ کیلوگرم برنج نیم دانه نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه عدس ۱ پیمانه ماش نصف پیمانه پیاز بزرگ ۲ عدد (۱ پیاز برای داخل آش و ۱ پیاز برای تزیین روی آش) سیر ۵ حبه (۳ حبه از آن برای تزیین روی آش) آویشن ۱ قاشق چایخوری نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم کشک به میزان لازم نعنا داغ به میزان لازم طرز تهیه: حبوبات را از شب قبل جداگانه خیس کنید تا بهتر پخته شوند و نفخ آن‌ها از بین برود. در این مدت یکی دو بار آب آن‌ها را عوض کنید. لوبیا را پس از خیس خوردن بپزید و کنار بگذارید. پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادویه‌ها به لوبیای پخته شده اضافه کنید. برای تهیه این آش می‌توان به جای برنج از بلغور گندم یا جو استفاده کرد. وقتی تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، کمی شعله را زیاد کنید تا حدود بیست دقیقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج بپزد. در نیم ساعت پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش افزوده، صبر کنید تا خوب جا بیفتد. آش اسفناج با گوشت قلقلی: برای تهیه گوشت قلقلی، ۱ بسته گوشت چرخ کرده، ۱ پیاز کوچک رنده شده، ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی، نمک، فلفل و کمی زردچوبه را با هم مخلوط کرده و برای چند دقیقه به خوبی ورز دهید. آب پیاز را قبل از اضافه کردن به گوشت، با فشار دست گرفته و دور بریزید. حالا گوشت‌ها را به کمک کف دست به شکل گلوله های کوچک درآورده و برای چند دقیقه داخل یخچال قرار دهید. بعد از این که کمی خودش را گرفت، آن ها را در تابه با کمی روغن سرخ کنید. زمانی که آش اسفناج شما آماده شد، گوشت‌ها را داخل آش ریخته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر به همراه گوشت بپزد. طرز تهیه آش اسفناج با ماست: آش اسفناج را بپزید و در ۵ دقیقه آخر پخت، حدود ۵ یا ۶ قاشق غذاخوری ماست چکیده که کمی هم ترش شده باشد به آش اضافه کنید و هم بزنید. طرز تهیه آش اسفناج اردبیل: برای درست کردن این آش مقداری دنده یا گردن گوسفند را به همراه یک پیاز و کمی زردچوبه به خوبی می‌پزند. سپس بعد از پخت، گوشت‌ها را از استخوان جدا کرده و آن‌ها را به قطعات کوچکی خرد می‌کنند. سپس گوشت‌ها را با آب گوشت به آش اضافه کرده و برای چند دقیقه بیشتر، مهلت پخت می‌دهند. در آخر برای طعم بهتر، مقداری کره به آش اضافه می‌شود. طرز تهیه آش آلو اسفناج: شما باید در اواخر پخت آش، چند عدد آلوی خورشتی به آش اضافه کنید. تعداد آن کاملا بستگی به ذائقه شما دارد. به جای آلو می‌توانید از برگه‌های قیسی استفاده کنید. طرز تهیه آش اسفناج و لپه: حدود نصف پیمانه لپه خیس کرده را بپزید و در موقع اضافه کردن عدس به آش اضافه کنید تا با باقی مواد آش هم بپزد. طرز تهیه آش اسفناج و چغندر: می‌توان برای طرز تهیه آش اسفناج از طعم بی‌نظیر چغندر یا لبو هم استفاده کرد. چغندر را به قطعات دلخواه خرد کنید و در زمان اضافه کردن عدس به آش اضافه کنید و زمان دهید تا بپزد. طرز تهیه آش جو با اسفناج: برای آماده کردن آش جو و اسفناج، در دستور بالا برنج را حذف کنید و به همان میزان بلغور جو بریزید. باقی مواد اولیه برای تهیه آش اسفناج تفاوتی ندارد. جو می‌تواند مانند برنج به آش شما لعاب بدهد. نکات مهم پخت: در صورت دلخواه می‌توانید مقدار کمی زعفران در این آش بریزید تا خوشمزه‌تر شود. زعفران دم کرده با داخل آش بریزید یا برای تزیین روی آن بریزید. آش اسفناج با بلغور هم خوشمزه می‌شود. به جای استفاده از برنج، می‌توانید از بلغور گندم استفاده کنید که به همان اندازه لعاب آش شما را می‌سازد. برای خرد کردن اسفناج، سعی کنید برگ‌های آن را بیش از حد ریز نکنید. آن را به قطعات ۲ سانتی متری خرد کنید. مدت زمان پخت لوبیا چیتی، از ماش و عدس بیشتر است. بنابراین بهتر است از شب قبل آن را خیس کنید. و قبل از پخت ماش و عدس، لوبیا چیتی را بپزید. برای گرفتن نفخ حبوبات، آن‌ها را برای چند ساعت خیس و کنید و حدود ۲ بار آب آن را عوض کنید.
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/27 منتشر شده است.
475 بـار بازدید شده
... بیشتر