آموزش خوشمزه ترین مربای توت فرنگی

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
215 بار بازدید - 3 سال پیش - .سلام به روی ماهتون حتما
.سلام به روی ماهتون حتما حتما کپشن را مطالعه کنید وعکسای زیباتون را برام بفرستید خوشحال میشم 0:00 شروع 0:13 نکات خرید توت فرنگی 0:38 برش توت فرنگی 0:56 مقدار لازم 02:13 جمع کردن کف 04:08 مربای آماده شده ️مربای توت فرنگی️ مواد لازم توت فرنگی نیم کیلو شکر نیم کیلو نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا یک قاشق آب لیموی تازه طرز تهیه: ابتدا توت فرنگی رادر آب چند بار شسته وکمی هم خیس کرده چون گل زیاد دارد و بعد درسبد ریخته تا آبش برود وبرگ سبز آن را کنده واگر توت فرنگی خیلی درشت بود از وسط دونصف کرده ولی بهتره از توت فرنگی کوچکتر استفاده کرده ودر قابلمه لعابی یا استیل توت فرنگی را چیده وروش شکر پاشیده ودوباره توت فرنگی بعد شکر تا آخر به همین صورت پرکرده ودرش را میگذاریم وشب تا صبح یا ۲۴ ساعت در یخچال میگذاریم بعد از ۲۴ ساعت توت فرنگی کاملا آب انداخته وروی حرارت میگذاریم تا بجوش بیاید وقتی بجوش آمد ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط میگذاریم بپزد ومرتب کف رویش را جمع کرده بعد از ۱۰ دقیقه توت فرنگی را از قابلمه در آورده کنار گذاشته ومی گذاریم شهد کمی قوام بیاید با حرارت کم حدود ۵ دقیقه وبعد ۱ دقیقه آ خر مربا را که کنار گذاشته بودیم را اضافه کرده و۱ دقیقه جوشید جوهر لیمو را اضافه کرده وخاموش کرده ومربا را میگذاریم چند ساعت یا یک روز بماندخنک بشود بعد در شیشه بریزید نکته : میتوانیم برای نیم کیلو نصف ورق ژلاتین باشد( اصلا پودر ژلاتین نباشد) استفاده کرد داخل لیوا ن آب سرد قرار داد وقتی نرم شد آب رادور بریزید ورقه ژلاتین نرم شده را بریزید داخل مربایی که تازه خاموش کردید ویکبار آرام هم بزنید اینکار باعث میشه مربا براق بشه وکپک نزنه نوش جونتون
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/16 منتشر شده است.
215 بـار بازدید شده
... بیشتر