عسل خام فاطمی
13 بار بازدید -
3 سال پیش
-
ویژگی های عسل خام؟
عسلی
ویژگی های عسل خام؟
عسلی که روی آن برچسب خام خورده نباید:
۱) گرم شده باشد: زیرا حتی فقط استفاده از یک چاقوی گرمکن دار الکتریکی برای بریدن لایه مومی پوشش دهنده شان عسل، می تواند بر عسل تاثیر بگذارد.
۲) فیلتر شده باشد: به جای آن می توان عسل را به سادگی با استفاده از یک توری فولادی ضد زنگ عریض از موم جدا کرد.
۳) کرم مانند شده باشد.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/05/09 منتشر شده
است.
13
بـار بازدید شده