قهوه کورتادو چیست؟

سینگل اسپرسو
سینگل اسپرسو
936 بار بازدید - 4 سال پیش - اطلاعات زیادی در مورد منشا
اطلاعات زیادی در مورد منشا کورتادو وجود ندارد، جدا از این واقعیت که از سرزمین باسک اسپانیا آمده‌است. اصطلاح کورتادو به برش شیر از طریق فشار اسپرسو اشاره دارد که اسیدیته آن را کاهش می‌دهد در حالی که طعم قهوه را حفظ می‌کند. این شیر به طور سنتی با کف کم و نسبت ۱: ۱ شیر به اسپرسو سرو می‌شود. شیر تا قبل از اضافه شدن به اسپرسو بخار زده می شود و در یک لیوان کوچک سرو می شود. با توجه به ظاهر آن، اغلب با یک confused استرالیایی / فلیت وایت نیوزلندی، ماکیاتو و یا پیکولو لاته (Piccolo Latte) اشتباه گرفته می‌شود.
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/01 منتشر شده است.
936 بـار بازدید شده
... بیشتر