طرز تهیه ی خیار شور (دستور اصلی خیارشور)
34.1 هزار بار بازدید -
12 ماه پیش
-
این خیارشور چون تخمیریه پر
این خیارشور چون تخمیریه پر از پروبیوتیک هست که برای سلامتی و بخصوص برای خانوم ها خیلی مفیده
.
نکات کلیدی:
... به ازای هر لیوان دسته دار فرانسوی آب ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق سرکه سفید یا قرمز بریزید
.
...من نمک دریا استفاده کردم ،نمک معمولی هم میشه ولی نمک دریا باشه خیار شور زودتر عمل میاد
.
...من از آب داغ شیر آب آشپزخونه استفاده میکنم، می تونید از آب جوشیده سرد یا ولرم شده استفاده کنید
.
...درشو محکم ببندید که هوا نره و تو محیط آشپزخونه بذارید و اصلا جابجاش نکنید و تکونش ندید
.
... بسته به گرمای محیط بعد از دو یا سه روز رنگ خیار شور و آبش تغییر میکنه و حتما باید به جای خنک مثل یخچال منتقل بشه که کپک نزنه
.
...آب نمک باید کاملا روی خیار رو بگیره که خیار کپک نزنه پس خیارها رو کاملا تو شیشه فیکس کنید که بالا نیان
.
... اندازه ۱ تا ۲ بند انگشت باید سر شیشه خالی باشه
.
...حتما باید خیار بوته ای استفاده کنید حالا ریز نبودن مهم نیست بازم ترد و خوشمزه میشه
.
خیارشور خودش گاز تولید میکنه پس اصلا بهش نخود نریزید.
.
برای دیدن آموزشهای بیشتر کانال اپارات منو دنبال کنید، لینک کانال:
www.aparat.com/shur.o.shirin
.
.
.
.
.
#خیارشور #طرزتهیه_خیارشور #ترشی
12 ماه پیش
در تاریخ 1402/07/06 منتشر شده
است.
34,148
بـار بازدید شده