طرز تهیه ی خیار شور (دستور اصلی خیارشور)

آشپزی و قنادی با سهیلا
آشپزی و قنادی با سهیلا
34.1 هزار بار بازدید - 12 ماه پیش - این خیارشور چون تخمیریه پر
این خیارشور چون تخمیریه پر از پروبیوتیک هست که برای سلامتی و بخصوص برای خانوم ها خیلی مفیده . نکات کلیدی: ... به ازای هر لیوان دسته دار فرانسوی آب ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق سرکه سفید یا قرمز بریزید . ...من نمک دریا استفاده کردم ،نمک معمولی هم میشه ولی نمک دریا باشه خیار شور زودتر عمل میاد . ...من از آب داغ شیر آب آشپزخونه استفاده میکنم، می تونید از آب جوشیده سرد یا ولرم شده استفاده کنید . ...درشو محکم ببندید که هوا نره و تو محیط آشپزخونه بذارید و اصلا جابجاش نکنید و تکونش ندید . ... بسته به گرمای محیط بعد از دو یا سه روز رنگ خیار شور و آبش تغییر میکنه و حتما باید به جای خنک مثل یخچال منتقل بشه که کپک نزنه . ...آب نمک باید کاملا روی خیار رو بگیره که خیار کپک نزنه پس خیارها رو کاملا تو شیشه فیکس کنید که بالا نیان . ... اندازه ۱ تا ۲ بند انگشت باید سر شیشه خالی باشه . ...حتما باید خیار بوته ای استفاده کنید حالا ریز نبودن مهم نیست بازم ترد و خوشمزه میشه . خیارشور خودش گاز تولید میکنه پس اصلا بهش نخود نریزید. . برای دیدن آموزشهای بیشتر کانال اپارات منو دنبال کنید، لینک کانال: www.aparat.com/shur.o.shirin . . . . . #خیارشور #طرزتهیه_خیارشور #ترشی
12 ماه پیش در تاریخ 1402/07/06 منتشر شده است.
34,148 بـار بازدید شده
... بیشتر