رب آلبالو / آموزش آشپزی / 123 پز
82 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد اولیه:
آلبالو : نیم
مواد اولیه:
آلبالو : نیم کیلو
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه:
آلبالوها رو شسته و با مقداری آب روی حرارت میگذاریم تا کاملا پخته و له شود
آلبالوهای پخته رو از صافی رد میکنیم تا پوست و هسته ها جدا شود
عصاره ی صاف شده ی آلبالو رو دوباره روی حرارت میگذاریم
وقتی بجوش اومد زیر اجاق رو کم میکنیم تا کم کم بجوشد و غلیظ شود
اواخر پخت نمک هم بنا به ذائقه اضافه میکنیم
2 سال پیش
در تاریخ 1401/04/21 منتشر شده
است.
82
بـار بازدید شده