تهچین مرغ و هویج مجلسی(پارت دوم)/آموزش آشپزی جدید
530 بار بازدید -
3 سال پیش
-
ببین چی واست اوردم یه
ببین چی واست اوردم یه تهچین مجلسی فوق العاده خوشمزه ینیاااا این تهچین طعمش عالیه نگم براتون از عطر و مزه اش که بینظیره میتونید تو مهمونیاتونم درست کنید که حسابی دلبری میکنهخب موافقید بریم سراغ دستورش
@coral_cake96
من مرجانم ، به کرال كيك خوش اومدی اگه از غذاهای تکراری خسته شدی
بمون همینجا که چاره اش دسته منه
@coral_cake96
@coral_cake96
تهچین مرغ و هویج
سینه مرغ ۱ عدد
برنج ۲پیمانه
طرز تهیه:
هويجها (۲-۳عدد متوسط)را پوست گرفته و خلالي خرد كنيد ،در تابهاي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. خلالهاي هويج را در روغن سرخ كنيد و در حین پخت نمک و زعفران و کره اضافه کنید و همچنین مقدار کمی آبغوره (من ۱ قاشق غذاخوری استفاده کردم) در حین پخت یخورده آب اضافه كردم تا هویج ها نيمپز بشن و بعد كنار بگذاريد.
پياز را پوست گرفته، خلالي خرد كرده و در روغن تفت دهید طلایی که شد سینه مرغ پخته و تيكه شده را هم به تابه پيازها اضافه كنيد و تفت دهيد و مقداری نمک و دارچين زعفرون بزنید و تفت بديد
زرشک ها (حدود ۴ ق غ )را هم چند دقیقه خیس کنید سپس با مقداری کره و شکر و زعفران تفت دهید و بزارید کنار،
در كاسهاي مناسب زرده تخممرغ (یک عدد)را ريخته و با چنگال كمي هم بزنيد. زعفران دمكرده و ماست پر چرب ( ۳ ق غ)و نمک را اضافه كرده و مخلوط كنيد. مايه تهچين آماده است.
برنج را داخل آب جوش ريخته و طبق معمول آبكش كنيد.مقدار کمی از برنج را داخل مايه تهچين ريخته و خوب مخلوط كنيد. قابلمهاي كه ميخواهيد تهچين را در آن بپزيد روغن بريزيد و ديواره قابلمه رو چرب كنيد. مايه ماستی برنج را در قابلمه ريخته و با پشت قاشق فشرده
سپس روی برنج ماستي مقداری برنج سفید بریزید و نیمی از هويج و زرشك را به ترتيب روي لايه اول برنج ريخته و پهن كنيد تا همه سطح برنج را بپوشاند.تکه های مرغ را ریخته و دوباره مابقی هویج ها و زرشك و در آخر سر مابقي برنج سفید را ریخته و با پشت قاشق يكدست و كمي فشرده كنيد. تيكه هاي كره روي برنج قرار بديد
قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و در قابلمه را گذاشته و اجازه دهيد تهچين دم بكشد. واسه من حدود ١/٥الي دو ساعت طول كشيد
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/24 منتشر شده
است.
530
بـار بازدید شده