طرز تهیه کروکت سیب زمینی خامه ای :: Classic Potato Croquettes

Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
61 بار بازدید - پارسال - *** لطفا توجه داشته باشید
*** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام. این یک کروکت پر از سیب زمینی است که از بیرون ترد و از داخل خامه ای است. ترد و نرم است، پس واقعا خوشمزه است. شما به مواد زیادی نیاز ندارید، پس آن را به عنوان یک میان وعده درست کنید. خمیر سیب زمینی پوره سیب زمینی است و می توانید آن را به عنوان منوی جانبی میل کنید. *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [42 تکمیل شد] مواد لازم -570 گرم سیب زمینی پوست کنده (626 گرم قبل از پوست کندن) -60 گرم کره -40 میلی لیتر شیر (بسته به میزان رطوبت سیب زمینی) -4-5پنجره نمک (در حین مزه کردن اضافه یا کم کنید) برای سرخ کردن -2 عدد تخم مرغ -آرد (هر نوع) -پودرهای سوخاری -روغن پخت و پز نکته -سیب زمینی برای برش آسان باید حدود 2 ساعت منجمد شود. (ممکن است بسته به عملکرد یخچال متفاوت باشد). -همچنین می توان روغن پاشید و در فر یا سرخ کن بادی سرخ کرد اما بافت آن متفاوت است.
پارسال در تاریخ 1402/02/26 منتشر شده است.
61 بـار بازدید شده
... بیشتر